Híreink > Pszichológia

Pszichológia

Kedves Szülők és Pedagógusok!

A megváltozott helyzethez való alkalmazkodás sok nehézséggel járhat, és sok lemondást igényelhet minden családtag részéről. Senkinek sem könnyű a "karantén", ezért fokozott odafigyelésre, türelemre van szükségünk. Szülőként új szerepek is életbe léphetnek, ami pedig fokozott feszültséggel járhat. Éppen ezért, javasoljuk, hogy inkább a minimum követelményre törekedjünk, gyermekeinkkel és saját magunkkal szemben is.

Az én munkám rendhagyó módon tud folytatódni, sajnos még nem tudjuk pontosan mennyi ideig. Ezzel együtt, igyekszem továbbra is minél hasznosabb segítséget nyújtani a gyermekek és szülők számára. Online úton fogok küldeni tanácsokat, ötleteket, melyeket bízom benne hasznosnak találnak majd.

Első körben egy olyan dokumentumot küldök, amely tematikusan tartalmaz információkat, linkeket az "új életünkről" és az internethasználatról. Emellett, egy napirendet segítő kis képet és egy "digitális szerződés" mintát is küldök. Mindenből azt és annyit emeljenek át a napjaikba, amivel tudnak azonosulni és, amit hasznosnak éreznek. Nem az a cél, hogy mindent kövessenek, amit küldök. Hangsúlyozom, ezek csak ötletek a közös gondolkodásra, a megváltozott helyzethez való alkalmazkodásra :-).

Kérem, majd jelezzék, ha van olyan terület/téma, ami most kifejezetten nehéz, és azzal kapcsolatban lenne szükségük tanácsokra. Így, akkor célirányosan az adott problémára fókuszálva igyekszem anyagot küldeni.

Köszönöm a türelmüket és együttműködésüket a továbbiakban!

Kitartást, sok erőt kívánok a következő napokra is!

Szabó Janka, pszichológus

Elérhetőségek: 
       Telefon: +36 30 494-8244


Internetfüggőség megelőzése

Mobil off digitális szerződés

Forrás: 

       https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156685458747553&set=a.380466437552&type=3&theater

Ötletek, tanácsok, letölthető anyagok:SpamPoison - Spam 
Csapda - powered by cmsimple.dk - template by cmsimple-styles.com